Waarom bijles bij The Student Coach?

Individuele bijles

Wij verzorgen standaard bijles aan huis zodat de leerling zich in een comfortabele en vertrouwde omgeving bevindt. De bijles wordt gegeven door de door ons geselecteerde docenten. Met de individuele bijles 1 á 2 keer per week, levert dat meteen goede resultaten op. U kunt zich gratis inschrijven via onze website. We zullen dan binnen één dag contact met u opnemen. Als het gewenst is snel aan de slag te gaan, zoeken wij direct, afhankelijk van de behoefte van uw kind, de geschikte bijlesdocent.

Onze bijles docenten

Onze bijlesdocenten volgen zelf minimaal een HBO of Universitaire opleiding of hebben deze onlangs afgerond. Wij kijken naar de cijfers op de eindlijst van de middelbare school en de opleiding die nu gevolgd wordt om te bepalen welke vakken zij mogen geven.

Bijles voor iedereen

Vanaf groep 4/5 van de basisschool wordt al bijles  gezocht voor bijvoorbeeld spelling, rekenen en taal. Ook hiervoor kunnen wij onze bijlesdocenten inplannen. Op middelbare school niveau kunnen wij bijles bieden in alle vakken en geven wij daarnaast ook huiswerkbegeleiding.

Financiële redenen

Wij hebben flexibele pakketten die ervoor zorgen dat u nooit teveel betaalt.  Daarnaast brengen wij geen inschrijfkosten in rekening. Ook kunt u elke maand opzeggen. 

De middelbare school vakken

Bijles Wiskunde

Bijles Wiskunde

The Student Coach helpt u graag met wiskunde voor een optimaal resultaat. De bijles wordt gegeven op elk niveau. We geven bijles in Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C en Wiskunde D.

Bijles Engels

Bijles Engels

Engels is een belangrijk kernvark op de middelbare school maar wordt wel als moeilijk ervaren. Zowel grammatica als lezen of luisteren is vaak een struikelblok. Gelukkig kunnen wij met alles helpen.

Bijles Natuurkunde

Bijles Natuurkunde

The Student Coach helpt u graag met Natuurkunde. Moeite met hefbomen, elektriciteit of krachten? Dan bent u bij The Student Coach aan het juiste adres. Wij helpen u graag.

Sluit Menu