Bijles Duiven & omstreken

The Student Coach voor Bijles in Duiven & omgeving

The Student Coach streeft er naar dat bijles in Duiven voor zoveel mogelijk personen beschikbaar is. Iedereen moet de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Onze insteek is dan ook dat wij ons uurtarief zo laag mogelijk houden, zodat wij de leerlingen een breder en meer verrijkend aanbod kunnen bieden voor een goede prijs.

Wij verzorgen standaard bijles aan huis in Duiven zodat de leerling zich in een comfortabele en vertrouwde omgeving bevindt. De bijles wordt gegeven door de door ons geselecteerde docenten. Met de individuele bijles 1 á 2 keer per week, levert dat meteen goede resultaten op. U kunt zich gratis inschrijven via onze website. We zullen dan binnen één dag contact met u opnemen. Als het gewenst is snel aan de slag te gaan, zoeken wij direct, afhankelijk van de behoefte van uw kind, de geschikte bijlesdocent.

Bijles Duiven

De middelbare school vakken

Bijles Wiskunde

Bijles Wiskunde

The Student Coach helpt u graag met wiskunde voor een optimaal resultaat. De bijles wordt gegeven op elk niveau. We geven bijles in Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C en Wiskunde D.

Bijles Engels

Bijles Engels

Engels is een belangrijk kernvark op de middelbare school maar wordt wel als moeilijk ervaren. Zowel grammatica als lezen of luisteren is vaak een struikelblok. Gelukkig kunnen wij met alles helpen.

Bijles Natuurkunde

Bijles Natuurkunde

The Student Coach helpt u graag met Natuurkunde. Moeite met hefbomen, elektriciteit of krachten? Dan bent u bij The Student Coach aan het juiste adres. Wij helpen u graag.

Hoeveel kost bijles in Duiven?

Hieronder staan de 3 verschillende pakketten waaruit u kan kiezen. 

€15

Per uur

 • 8 uur of meer per maand
 • Individuele bijles
 • Locatie naar keuze
 • Exclusief reiskosten (niet verplicht te betalen)

€16,50

Per uur

 • 4 uur of meer per maand
 • Individuele bijles
 • Locatie naar keuze
 • Exclusief reiskosten (niet verplicht te betalen)

€23

Per uur

 • Minimaal 1 uur per maand, flexibel
 • Individuele bijles
 • Locatie naar keuze
 • Exclusief reiskosten (niet verplicht te betalen)

Informatie over de pakketten

Het €15 pakket

Als u dit pakket kiest, krijgt u 8 uur bijles per maand. Hierbij moet u uitgaan van 2 uur bijles per week. De individuele bijles wordt thuis gegeven, of op een gewenste locatie naar keuze. De reiskosten zijn niet meegerekend in het uurtarief. Hierover zult u zelf afspraken moeten maken met de bijlesdocent. Deze reiskosten zijn voor u niet verplicht te betalen.

Het €16,50 pakket

Als u dit pakket kiest, krijgt u 4 uur bijles per maand. Hierbij moet u uitgaan van 1 uur bijles per week. De individuele bijles wordt thuis gegeven, of op een gewenste locatie naar keuze. De reiskosten zijn niet meegerekend in het uurtarief. Hierover zult u zelf afspraken moeten maken met de bijlesdocent. Deze reiskosten zijn voor u niet verplicht te betalen.

Het €23 pakket

Als u dit pakket kiest, krijgt u minimaal 1 uur bijles per maand. Daarna overlegt u met de bijlesdocent hoe vaak er bijles nodig is. De individuele bijles wordt thuis gegeven, of op een gewenste locatie naar keuze. De reiskosten zijn niet meegerekend in het uurtarief. Hierover zult u zelf afspraken moeten maken met de bijlesdocent. Deze reiskosten zijn voor u niet verplicht te betalen.

Tarieven van de bijles

Aan het begin van iedere maand ontvangt u de factuur over de voorgaande maand. Op deze factuur worden de minimum aantal uren van uw pakket in rekening gebracht. Het kan zijn dat de leerling en de bijlesdocent het minimum aantal uren niet hebben behaald. Dit is uiteraard geen probleem, want de niet opgenomen uren neemt u mee naar de volgend maand en blijven 3 maanden geldig. De pakketten gelden per kalendermaand en kunnen maandelijks door u gewisseld worden. U kunt altijd kosteloos per de eerste dag van de volgende maand opzeggen.

Gegevens

 • 06 37 17 03 35
 • info@TheStudentCoach.nl
 • Duiven

Diensten

Company 2018 © The Student Coach

Sluit Menu