Bijles Spaans

Waarom bijles Spaans?

Spaans kan een erg moeilijk vak zijn op de middelbare school. Zowel grammatica als lezen, luisteren of schrijven is vaak een struikelblok. The Student Coach helpt u graag voor een optimaal resultaat en weer meer plezier in het vak. Gelukkig kunnen wij met alles helpen. De bijlessen worden gegeven op ieder schoolniveau: VMBO, HAVO en VWO.  Maar ook MBO HBO en Universiteit. 

Wij verzorgen standaard bijles aan huis zodat de leerling zich in een comfortabele en vertrouwde omgeving bevindt. De bijles wordt gegeven door de door ons geselecteerde Engels docenten. Met de individuele bijles 1 á 2 keer per week, levert dat meteen goede resultaten op. U kunt zich gratis inschrijven via onze website. We zullen dan binnen één dag contact met u opnemen. Als het gewenst is snel aan de slag te gaan, zoeken wij direct, afhankelijk van de behoefte van uw kind, de geschikte Spaans bijlesdocent.

De bijles locaties

Bijles Arnhem

Arnhem

Angeren, Bemmel, Elden, Elst, Huissen, Lingewaard, Oosterbeek, Renkum, Rozendaal, Velp, Westervoort

Duiven

Didam, Giesbeek, Groessen, Lathum, Loo, Rheden, Westervoort, Zevenaar

Nijmegen

Beuningen, Groesbeek, Lent, Malden, Ubbergen, Wijchen

Op moment geeft The Student Coach bijles Spaan in Arnhem, Duiven en Nijmegen & omgeving. Wanneer  u niet zeker weet of uw plaats daarbij hoort, neem dan gerust contact met ons op. 

Hoeveel kost bijles Spaans?

Hieronder staan de 3 verschillende pakketten waaruit u kan kiezen. 

€15

Per uur

 • 8 uur of meer per maand
 • Individuele bijles
 • Locatie naar keuze
 • Exclusief reiskosten (niet verplicht te betalen)

€16,50

Per uur

 • 4 uur of meer per maand
 • Individuele bijles
 • Locatie naar keuze
 • Exclusief reiskosten (niet verplicht te betalen)

€23

Per uur

 • Minimaal 1 uur per maand, flexibel
 • Individuele bijles
 • Locatie naar keuze
 • Exclusief reiskosten (niet verplicht te betalen)

Informatie over de pakketten

Het €15 pakket

Als u dit pakket kiest, krijgt u 8 uur bijles per maand. Hierbij moet u uitgaan van 2 uur bijles per week. De individuele bijles wordt thuis gegeven, of op een gewenste locatie naar keuze. De reiskosten zijn niet meegerekend in het uurtarief. Hierover zult u zelf afspraken moeten maken met de bijlesdocent. Deze reiskosten zijn voor u niet verplicht te betalen.

Het €16,50 pakket

Als u dit pakket kiest, krijgt u 4 uur bijles per maand. Hierbij moet u uitgaan van 1 uur bijles per week. De individuele bijles wordt thuis gegeven, of op een gewenste locatie naar keuze. De reiskosten zijn niet meegerekend in het uurtarief. Hierover zult u zelf afspraken moeten maken met de bijlesdocent. Deze reiskosten zijn voor u niet verplicht te betalen.

Het €23 pakket

Als u dit pakket kiest, krijgt u minimaal 1 uur bijles per maand. Daarna overlegt u met de bijlesdocent hoe vaak er bijles nodig is. De individuele bijles wordt thuis gegeven, of op een gewenste locatie naar keuze. De reiskosten zijn niet meegerekend in het uurtarief. Hierover zult u zelf afspraken moeten maken met de bijlesdocent. Deze reiskosten zijn voor u niet verplicht te betalen.

Tarieven van de bijles

Aan het begin van iedere maand ontvangt u de factuur over de voorgaande maand. Op deze factuur worden de minimum aantal uren van uw pakket in rekening gebracht. Het kan zijn dat de leerling en de bijlesdocent het minimum aantal uren niet hebben behaald. Dit is uiteraard geen probleem, want de niet opgenomen uren neemt u mee naar de volgend maand en blijven 3 maanden geldig. De pakketten gelden per kalendermaand en kunnen maandelijks door u gewisseld worden. U kunt altijd kosteloos per de eerste dag van de volgende maand opzeggen.

Gegevens

 • 06 37 17 03 35
 • info@TheStudentCoach.nl
 • Duiven

Diensten

Company 2018 © The Student Coach

Sluit Menu